نشست خبري اولين دوره مسابقات سريعترين پيامك نويس و سريعترين تايپيست در محل فرهنگسراي فناوري اطلاعات برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در ابتداي اين نشست رئوفي - مدير اجرايي اولين دوره مسابقات سريعترين پيامك نويس و سريعترين تايپيست - با اشاره به برگزاري اين مسابقات از سال 2004 در كره جنوبي و هندوستان، گفت: از سال 2007 اين دوره از مسابقات در كره جنوبي آغاز شد و تاكنون در آسياي شرقي برگزار شده است.
وي افزود: اين مسابقات از سال 2011 به صورت جام و با حضور چندين كشور برگزار شده و در حال برگزاري است و دور سوم آن نيز در آمريكا در حال اجراست. 13 كشور صنعتي و نيمه صنعتي نيز در اين مسابقات نمايندگاني دارند.
رئوفي هدف از برگزاري اين مسابقه در ايران را خالي بودن جايگاه كشور در اين مسابقات بيان كرد و گفت: همانطور كه از نظر فناوري در دنيا كم نداريم، ميتوانيم در سال توليد ملي نيز از تكنولوژيهاي داخلي بهترين استفاده را ببريم.
وي بيان كرد: تكنولوژيها و نرمافزارهايي در نظر گرفته شده تا اين مسابقات به صورت مجازي براي اولين بار انجام شود؛ اين مسابقات هم از طريق اينترنت و هم از نرم افزارهاي در نظر گرفته شده قابل اجراست. علاقمندان ميتوانند با مراجعه به سايت مربوطه ثبت نام كنند كه از ابتداي شهريورماه تا كنون نزديك به 4هزار نفر ثبت نام كرده اند.
وي ادامه داد: دور دوم مسابقات به صورت فيزيكي انجام ميشود و شاهد استقبال خوبي در دور اول مسابقات بوديم و انتظار براي ثبت نام 6 هزار نفر را داريم؛ اين مسابقات به صورت مرحلهاي و براساس استانداردهاي جهاني برگزار ميشود.
وي در پاسخ به پرسش مبني بر محدوديت سني شركت كنندگان ادامه داد: تاكنون محدوديتي در نظر گرفته نشده است و شركت كنندگان از 5 تا 75 سال سن دارند و متئن موجود براي مسابقات هم بانك 1300 كلمهاي را داراست.استاندارد مسابقات براساس كلمه بر دقيقه محاسبه ميشود. نرم افزارهاي مورد استفاده در حال حاضر تحت وب هستند و نمونه برداري از مدل خارجي هستند.
در ادامه عليرضا عصاري - معاون آفرينش و اجرايي فرهنگسراي فناوري اطلاعات - گفت: 18سال است كه پيامك در دنيا و 10سال است كه در ايران استفاده ميشود، و در همين راستا با توجه به اينكه اين نوع مسابقه در ايران پيشينهاي نداشته به دنبال اين فعاليت اقدام كرديم.
وي با اشاره به پيامكهاي تخريبي كه بعضا در مورد چهرههاي فرهنگي باب شده است گفت: در حال حاضر كه بيش از 50 ميليون تلفن همراه در كشور وجود دارد و سالانه 70 ميليارد پيامك رد و بدل ميشود، بايد ورود جدي تري به اين مقوله داشته باشيم.
او گفت: از عوامل پيامك ميتوان به قدرت انتقال، تفكر و سرعت در آن اشاره كرد و گفت اين مسابقات حس رقابت را بيشتر ميكنند.
وي درباره متنهاي مسابقه هم تاكيد كرد كه اين متنها از پيش تعيين شده است و به صورت رندم به هر فرد داده ميشود.